Værkstedsskabe

Værkstedsskabe hvis der er pladsmangel

Hejsa derude, jeg har en super ide, hvis du ikke allerede ved det, og det kan godt være at der er mange der vil tænke, at det jeg skriver her giver sig selv, men så behøver i slet ikke læse det, for det her er til dem som har et problem og ikke ved hvad de skal gøre.
Jeg har selv haft et problem, fordi jeg har et værksted og jeg ved har prøvet at jeg blev ved med at købe værktøj og skruer og så meget mere, og til sidst var der ikke plads på mit arbejdsbord, fordi jeg havde så mange ting og jeg ikke vidste hvor jeg skulle gøre af det, og så var det jeg fandt ud af at man bare skal have en masse værkstedsskabe, for så kan man gemme det hele væk og så er der rigelig plads til at man kan arbejde igen.

Jeg købte tre store arbejdsskabe, og der må man sige at så har man altså plads nok til at købe en masse nye ting, og jeg har ikke engang kunne få dem fyldt op med det jeg havde, selvom jeg selv syntes at jeg har meget. Jeg må nu ud og købe noget mere, så jeg kan få dem fyldt op, og til alle der andre, det giver massere af plads at få anskaffet sig nogle værkstedsskabe.Værkstedsskabe