Kørte forbi et hotel i Lyngby

Jeg Kørte Forbi Et Hotel I Lyngby

Hej.
Jeg var ude og køre en dejlig lang tur i går, bare fordi jeg godt kan lide at slappe af på den måde, og da jeg kørte rundt, så valgte jeg at prøve at køre nogle veje som jeg ikke havde kørt før, og det er jeg glad for at jeg gjorde, jeg kom til en lille by der hedder Lyngby, da jeg kørte omkring i Lyngby, lagde jeg mærke til hvor flot der var der, og jeg kørte egentlig bare og nød det, så kom jeg til at se noget der var helt vildt, det var det bedste hotel i lyngby jeg nogensinde havde set, så jeg blev nød til lige at køre op til det, for at se lidt nærmere på det, så det gjorde jeg.

Da jeg kom helt op til hotellet var jeg også nød til at stige ud af bilen, fordi jeg blev så meget nød til at se nærmere på hvad det var jeg havde fundet, jeg gik en tur rundt og så på det smukke hotel og jeg var helt blæst væk over hvor flot det var, jeg bliver nød til at prøve at tage på det hotel i Lyngby når jeg engang får tid til det, sikke et tilfælde at jeg kom forbi det hotel og det er jeg meget glad for at jeg gjorde, nu ved jeg hvor jeg skal prøve at tage hen når jeg får ferie igen næste gang.

Hotel Lyngby