iphone reparation odense

Hvornår betaler du er det bedst at reparere din smartphone eller købe en ny?

Apples nye iPhone bliver større og bedre. Samsungs seneste flagskibs-telefon er sporty og med sexede kurver. Bare fordi det er en masse eller nye gadgets, der kommer ud med alle de nyeste og største tekniks kunden, betyder det ikke, det er klogt at få en ny enhed lige det sekund selvom dit nuværende håndsæt er et par år gammelt, har du et batteri eller en sløjfe, du kan spare en masse kontanter ved at erstatte – versus reparation – din smartphone lige nu.

Du skal betale for en opgradering. Du kan betale i over 24 måneder, hvis det er billigere at erstatte det end at reparere det, så er der ingen grund til at holde på den gamle iphone, uanset hvor trofast den har været for dig, men du bliver overrasket over at se, hvad det faktisk koster dig at få den nye opgradering.

Uanset hvad der er tilfældet, skal du altid afveje omkostningerne fra begyndelsen til slutningen for at være sikker på at du ikke bliver suget tør for penge ved mindre afgifter undervejs. En ny iphone kan måske lyde som den billigere rute først, indtil du skal betale for faktoren aktiveringsafgiften, det kan være det er muligt at ændre i din operatørs serviceplan og omkostningerne ved at forpligte til din nuværende operatør i op til to år om nødvendigt.

Hvornår skal man opgrader sin Iphone?

Er det virkelig en opgradering Du vil have at købe den næste store ting uden god grund – Hvis din iphone eller tablet er perfekt funktionsdygtig og måske endda æstetisk perfekt, men det er let at blive fristet til at opgradere simpelthen bare fordi det er noget nyt, gør dit bedste for at modstå trangen. Dette gælder især hvis du f.eks. skifter en IPhone 6 / 6s til iPhone 7, det er ikke en opgradering (du mister dit hovedtelefonstik til samme iphone med et nyt navn) eller er det stramt med pengene, og er din iphone mindre end tre år gammel. Prøv at hente en fræk ny sag i stedet for at give din gadget et nyt udseende med en meget mindre pris spring.

Skærmen er knækket – En ud af 10 mennesker går rundt med knækkede skærm på deres smartphones lige nu. Hvis du kan lide din telefon, men ikke kan klare en ødelagt skærm, skal du tjekke ud og se, hvor meget det vil koste for at få din gadget tilbage i tip-top form. Udskiftning af skærmen bør koste omkring mindre end 700kr. Vi kan ihertfald give dig en god pris hos iphone reparation odense Chancerne er, at det bliver en meget billigere end at købe en helt ny telefon, og du kan bruge de penge, du har sparet, på noget du virkelig har brug for.

Hvis du ikke holder op med opladningen, er en simpel udskiftning af batterier alt, hvad du behøver, og koster normalt mindre end 300kr.